Domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare este unul aparte si ofera satisfactia ca ai realizat ceva pentru binele familiei care va locui in spatiul construit, renovat sau amenajat.

Suntem doritori sa includem in echipa noastra meseriasi care pot executa lucrari de calitate in domeniile; zugraveli, montaj gresie si faianta, executari de scafe din rigips, instalatii electrice si instalatii sanitare.

Daca esti pasionat de constructii si renovari si ai abilitati in acest domeniu, trimite-ne un mesaj cu detalii despre experienta ta si asteptarile salariale si te vom contacta pentru mai multe detalii. Suntem deschisi inclusiv pentru cooperari temporare sau part-time, ori pe anumite domenii de nisa. Pentru ca ne desfasuram activitatea in Brasov, este de preferat sa aveti domiciliul in zona Brasovului pentru a va putea deplasa zilnic spre locatiile unde executam diverse lucrari.

Suntem deschisi si pentru colaborari in zona Brasov cu persoane fizice autorizate specializate pe diverse meserii (electricieni, instalatori) si cu firme care ofera servicii de calitate in diverse etape ale constructiilor (productie si montaj termopan, productie si montaj bucatarii etc)