firma constructii case brasov

Firma noastra se ocupa de tot procesul de constructie casa la rosu sau la cheie in Brasov si in imprejurimi (si alte imobile, cum sunt sediile de firma).

casa la rosu Brasov
constructie casa la cheie Brasov

Constructie casa la cheie Brasov

Tratam cu maxima seriozitate fiecare proiect de casa. Platile se fac intotdeauna esalonat, in functie de progresul lucrarilor.

Daca doresti construirea unei case, inainte de a discuta concret despre costuri, e nevoie sa fie parcursa etapa realizarii proiectului de catre un arhitect si obtinerea autorizatiilor pentru constructie, etapă de care ne putem ocupa tot noi (mai multe detalii pe pagina dedicată proiectării unei case). Înainte de a se începe proiectarea e nevoie de câteva amănunte și acte: un certificat de urbanism, un plan topo si/sau extras CF cu geometria terenului, detalii despre ce doriti sa construiți, sistem constructiv, sistem instalatii etc. Pe baza proiectului și a cantităților de materiale estimate la proiectare se poate realiza un deviz mai detaliat cu privire la costurile materialelor pentru a construi casa la rosu sau la cheie.

Programeaza o consultare gratuita cu noi pentru a planifica mai bine proiectul de constructie – tel / whatsapp 0771304907.

Materialele de constructii pot fi achizitionate fie de client, fie de catre noi (daca se contracteaza un cost cumulat de manopera plus materiale). Furnizori sunt destul de multi pe piata in momentul de fata cu diferite oferte de pret: Dedeman, Hornbach, LeroyMerlin, Brico, Arabesque, Recobol, Metabras etc.

Case la rosu Brasov

Casa la rosu Brasov

Este mai rentabil acum in anul 2024 sa cumperi o casa la rosu sau la cheie gata construita sau sa construiesti una de la 0?

Costul manoperei pentru a construi o casa la rosu in zona Brasov este de aproximativ 150-200 de euro / mp (se ia in calcul suprafata desfasurata totala construita, nu suprafata utila sau amprenta la sol a casei), in functie de complexitatea proiectului, locul de amplasament etc.

Constructie casa la rosu Brasov – despre piata imobiliara

Pentru constructia la cheie, costul manoperei este de 500-600 euro / mp, in functie de complexitatea proiectului, tipuri de finisaje, locatie etc. Pentru a construi o casa la cheie in zona Brasov, costurile de manopera plus materiale vor fi in jurul valorilor de 1000-1200 euro / mp, in functie de detaliile proiectului, finisajele alese, furnizorii de materiale etc.

In conditiile in care pe piata imobiliara constructiile noi in anul 2024 se vand la Brasov la un pret de aprox 1813euro / mp (valoarea este cea din luna ianuarie 2024), este evident faptul ca este mult mai rentabil sa construiesti de la 0, decat sa cumperi ceva gata construit (practic construiesti la mai putin de jumatate de pret fata de constructiile noi care se vand si in felul asta se salvează bani). Mai multe informatii si anunțuri despre evolutia preturilor la constructiile noi se pot citi pe pagina dedicata evolutiei indicelui imobiliar pentru Brasov.

Informatii despre casele la rosu – case la cheie

Casa la rosu cuprinde fundatia, construirea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Nu se includ finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla etc.), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati). Acestea din urma se includ la etapele de constructie la gri si la cheie.

Perioada de iarna este cea mai potrivita pentru toate demersurile necesare inainte de a construi (proiectare, obtinere avize si autorizatii, pregatire teren, alegere constructor etc). Pentru contractarea serviciilor noastre de construire case la rosu sau la cheie in Brasov e nevoie sa planificati din timp acest lucru. In general e nevoie de minim 3 saptamani inainte de a incepe efectiv lucrarile de constructii, pentru a ne organiza eficient echipele si fronturile de lucru. Pentru a rezerva cu mai mult timp inainte o perioada precisa in care sa fie executat imobilul dvs in 2024, se va achita un avans dupa semnarea unui contract.

Pentru orice fel de intrebari legate de proiectul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati pe email sau la numarul de telefon pe care le gasiti pe site. Contactati-ne acum pe email si va vom raspunde in maxim 24 ore lucratoare!

Vali Ditu
Vali Ditu
2021-11-03
Ok
Liliana Lacatusu
Liliana Lacatusu
2021-07-10
Ii recomandam cu drag pe cei de la Pro Casa XXI . Suntem foarte mulțumiți de lucrare,cei de la firma sunt serioși iar baia arata foarte bine(ei s-au ocupat de tot ce înseamnă renovarea unei bai).Pozele atașate la comentariu sunt făcute chiar înainte de finalizarea lucrării. Mulțumim Pro Casa XXI!
Iosif Iulian * Gmail
Iosif Iulian * Gmail
2021-03-10
Am facut de curand un apartament cu aceasta firma: oamenii sunt la alt nivel: decenta, seriozitatea si dedicarea se intrepatrund cat sa creeze o atmosfera placuta cand iei contact (de fiecare data) cu echipa chiar daca este vorba de munca si nu de distractie. Poate parea emfatic textul, dar la sfarsit am vazut ca a iesit totul mai bine decat te poti asteptat de la oameni in general, si atunci am zis: voi recomanda firma cu INCREDERE! Cu stima fam. Iosif!
Oana Trufin
Oana Trufin
2020-01-21
Am facut finisajele casei (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, partea electrica, usi) cu Pro Casa XXI in august-septembrie 2019. Dl. Panaite si echipa sa sunt atenti la lucrarile de finisaj si isi tin promisiunile - au inceput atunci cand am stabilit si au terminat la timp lucrarea. Am fost foarte multumiti de rezultat. Multumim!