Mansardare Brasov

Unul dintre elementele cele mai vulnerabile ale unei case este acoperișul. Degradarea acestuia și neglijarea reparațiilor necesare poate duce în timp la degradarea întregului imobil.

Oferim servicii de montaj învelitoare din țiglă ceramică, metalică sau bituminoasă. Dumneavoastră trebuie doar să alegeți tipul de învelitoare pe care îl preferați, iar noi ne ocupăm cu montajul. Pe piața românească sunt mai multe firme renumite care oferă produse pentru preferințe diferite: Tegola, Lindab, Bramac, Bilka sunt doar câteva dintre acestea.

montare acoperis
montare acoperiș

Mansardarea este opțiunea cea mai la îndemână pentru a mări suprafața utilă a unei case. Pentru a crea un spațiu valoros este indicat să apelați la serviciile unui arhitect. Este important ca noul spațiu să fie amenajat cu gust, să fie adoptate cele mai bune soluții pentru maximizarea spațiului și să devină o parte integrantă a imobilului.

Mansardare Brasov
Mansardare Brasov

Dacă aveți în plan un asemenea proiect, nu ezitați să ne contactați – tel / whatsapp 0771304907

Vali Ditu
Vali Ditu
2021-11-03
Ok
Liliana Lacatusu
Liliana Lacatusu
2021-07-10
Ii recomandam cu drag pe cei de la Pro Casa XXI . Suntem foarte mulțumiți de lucrare,cei de la firma sunt serioși iar baia arata foarte bine(ei s-au ocupat de tot ce înseamnă renovarea unei bai).Pozele atașate la comentariu sunt făcute chiar înainte de finalizarea lucrării. Mulțumim Pro Casa XXI!
Iosif Iulian * Gmail
Iosif Iulian * Gmail
2021-03-10
Am facut de curand un apartament cu aceasta firma: oamenii sunt la alt nivel: decenta, seriozitatea si dedicarea se intrepatrund cat sa creeze o atmosfera placuta cand iei contact (de fiecare data) cu echipa chiar daca este vorba de munca si nu de distractie. Poate parea emfatic textul, dar la sfarsit am vazut ca a iesit totul mai bine decat te poti asteptat de la oameni in general, si atunci am zis: voi recomanda firma cu INCREDERE! Cu stima fam. Iosif!
Oana Trufin
Oana Trufin
2020-01-21
Am facut finisajele casei (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, partea electrica, usi) cu Pro Casa XXI in august-septembrie 2019. Dl. Panaite si echipa sa sunt atenti la lucrarile de finisaj si isi tin promisiunile - au inceput atunci cand am stabilit si au terminat la timp lucrarea. Am fost foarte multumiti de rezultat. Multumim!