zugraveli

Zugraveli lavabil spatii rezidentiale si comerciale

Zugraveli lavabil pentru case, apartamente si spatii comerciale. Zugravirea peretilor este etapa care va marca in mare masura atmosfera locuintei. Culorile alese si precizia delimitarii granitelor dintre culori vor da o nota aparte caminului.

Pentru cei doritori de ceva special, le recomandam folosirea tapetului pentru unul dintre pereti. Diversitatea culorilor si modelelor de tapet nu poate fi concurata de lavabil. Pentru o executie de calitate, peretii trebuie sa fie la fel de drepti ca si in varianta zugravirii lor cu lavabil. Ornamentarea unui perete cu un tapet frumos va da o nota aparte incaperii respective, asa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos:

Montare tapet

De unde pot cumpara tapet? Toate magazinele mari ofera o gama variata de tapet. Dedeman, Hornbach, LeroyMerlin. In general pretul reflecta si calitatea tapetului. In plus, daca e vorba de un singur perete, asa cum recomandam, pentru a nu fi prea multa culoare, chiar merita ales ceva frumos si de calitate. Nu uitati ca alegerea tapetului trebuie sa tina cont de culoarea de lavabil existenta in spatiul unde se monteaza tapet pe un singur perete. Alternativ, se poate regandi designul camerei, alegand mai intai tapetul si apoi culoarea de lavabil asortata.

Care este pretul pentru zugravirea unui apartament sau a unei case in Brasov? Sunt mai multi factori care contribuie la stabilirea pretului. Costul cel mai mic va fi pentru o locuinta mica (numar mic de metri patrati), care este noua, nemobilata si unde nu sunt necesare reparatii (este gletuita si slefuita) si daca se alege o singura culoare pentru toate suprafetele . In momentul in care sunt necesare reparatii sau chiar razuirea peretilor si gletuire (in cazul in care a fost var sau huma in prealabil), atunci preturile cresc considerabil. Preturile minime pot porni de la 1500-2000 ron si pot creste in functie de factorii amintiti anterior.

Lucrari de zugraveli si montaj tapet executam in localitatile: Brasov, Sacele, Prejmer, Harman, Bod, Sanpetru, Stupini, Ghimbav, Codlea